Het team

Bij huidtherapie de Colvenier wordt u geholpen door de volgende therapeuten

Cora Bekker
Afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht 
Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Cora heeft stage gelopen bij Huidtherapie de Colvenier waar zij een goede indruk maakte met haar uitstekende kennis en werkhouding. Op het moment dat er een plek vrij kwam in het team van Huidtherapie de Colvenier was de keuze makkelijk gemaakt. Verder ondersteunt ze Shivani bij het opzetten van de vestiging Huid- en oedeemtherapie Havenkwartier in Sliedrecht.

Sanne Huijbens
Afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool
Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Sanne is met haar kennis en warme persoonlijkheid een goede aanwinst in onze team. Daarnaast werkt Sanne ook momenteel in Huidtherapie C.O.L. Vermeijden in Haarlem. Daar heeft ze de behandelingen voor wondzorg opgezet. Ze is nu bezig dit uit te breiden in de vestigingen Huidtherapie de Colvenier in Gorinchem en Huid- en oedeemtherapie Havenkwartier in Sliedrecht.

Shivani Selhi-Pawa
Afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht
Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici

Oprichter van Huidtherapie de Colvenier in 2009 en is in 2012 een tweede vestiging gestart in Sliedrecht genaamd Huid- en oedeemtherapie Havenkwartier. Voorheen heeft zij in een maatschapvoor huidtherapie in Tilburg gezeten en is zij werkzaam geweest in Breda onder begeleiding van dermatoloog Dr. Korstanje.