Camouflagetherapie en pigmentlaser in Gorinchem

Camouflage

Voor onze camouflage gebruiken wij een vloeibare versie. Deze is dekkend zonder het idee van een zware make-up laag weer te geven. Wij maken gebruik van het merk Lira.

Camouflage kan op alle lichaamsdelen worden toegepast en is voor allerlei inflammatoire huidaandoeningen geschikt. Op basis van een uitgebreid kleurenspectrum kiezen wij samen met de patiënt de juiste kleur voor de te behandelen huid.

Daarnaast leren wij de patiënt ook aan hoe hij/zij de camouflage moet aanbrengen. Camouflagetherapie is een van de weinige therapieën waarbij ook de producten worden vergoed. Dit is uiteraard wel afhankelijk van het vergoedingspakket. Voor meer informatie: http://www.huidzorg.net/behandelingen/camouflagetherapie/

Klik hier voor prijzen : http://www.huidzorg.net/tarieven-en-vergoedingen/


Pigmentlaser

Onze laser beschikt naast een functie voor ontharen voor huidtype I t.m III, ontharen voor huidtype IV t/m VI en behandeling van vaatjes ook een functie voor de behandeling van pigmentvlekken. Het betreft hierbij elke vorm van hyperpigmentatie.

De laser zendt 1 tot 2x per seconde een energiepuls uit die specifiek door het pigment in de huid wordt opgenomen en waarna het pigment ten gronde gaat. De puls van de laser is zodanig ingesteld dat beschadiging van overige structuren in de huid niet optreedt. Oppervlakkig gelegen pigmentvlekken zullen over het algemeen 3 tot 4 behandelingen nodig hebben om te verdwijnen. Dieper gelegen pigmentvlekken verdwijnen pas na minimaal 8-10 behandelingen.

Er kan uiteraard geen 100% garantie worden gegeven dat de pigmentvlekken bij iedere patiënt in dezelfde mate zullen verdwijnen. Belangrijk is daarom om factoren die de terugkeer van de overmatige pigmentatie bevorderen (zoals zonblootstelling) te vermijden, zelfs wanneer de vlekken aanvankelijk verdwenen zijn. Ook bij deze behandelingen geld dat bescherming tegen uv-straling met een zonnefactor erg belangrijk zijn. Voor meer informatie:  http://www.huidzorg.net/behandelingen/pigmentlaser-behandeling/.

Klik hier voor prijzen : http://www.huidzorg.net/tarieven-en-vergoedingen/


terug