Informatie de spraakfabriek

Je kunt bij ons terecht voor signalering, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie en het eten en drinken. Bij de Spraakfabriek behandelen we mensen van alle leeftijden, van groot tot klein.

Bij ons staat de cliënt centraal en is de logopedische zorg afgestemd op de hulpvraag, waarbij indien noodzakelijk samenwerking gezocht wordt met andere zorgdisciplines. Dit wordt bereikt door voorlichting, adviezen en logopedische behandeling vanuit verschillende deskundigheden.

De Spraakfabriek is een allround logopediepraktijk, waarbij onze logopedisten zich in verschillende behandelgebieden hebben gespecialiseerd.

Nieuwe cliënten kunnen zich op twee manieren aanmelden: telefonisch (0180-428690) of via het aanmeldformulier op www.spraakfabriek.nl. Voor beide manieren geldt dat je een aantal gegevens door moet geven. Indien je voorkeur hebt voor één van onze logopedisten, dan kun je dat altijd aan ons melden.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor logopedisch onderzoek en voor de logopedische behandelingen heb je in de meeste situaties een verwijzing nodig van een huisarts, een arts-specialist, een tandarts of een tandarts-specialist.

Het is mogelijk dat wij tijdens een behandeling de telefoon niet kunnen aannemen, spreek dan vooral een boodschap in. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.