SPREEKUUR

AFSPRAAK

Een afspraak voor het spreekuur kunt u dagelijks maken. Als u vóór 9.00 uur belt kunt u meestal nog dezelfde dag terecht. Per afspraak wordt 10 minuten gereserveerd.
De meeste afspraken staan gepland tussen  8:00 -17:00 uur echter er is ook één keer per week een avondspreekuur en een spreekuur in de vroege morgen vanaf 7:00 uur.
Wilt u weten of u met een bepaalde klacht naar de dokter moet dan kan deze link u behulpzaam zijn. Ook willen wij u wijzen op de website Thuisarts.nl daar vindt u veel antwoorden op uw gezondheidsvragen.

Bij het maken van een afspraak zal de praktijkassistente u een aantal aanvullende vragen stellen om samen met u de ernst van de klacht te bepalen en op die manier er voor zorg te dragen dat u op de juiste tijd en plaats gezien wordt. Voor uitleg: klik hier

MEER TIJD

Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn of dat u een langer gesprek wilt, meldt u dit zodat de praktijkassistente er rekening mee kan houden in de agenda. U voorkomt daarmee wachttijden voor andere patiënten.

AFZEGGEN

Als een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan verzoeken wij u om de praktijkassistente tijdig te bellen.

TERUGBEL SPREEKUUR

We hebben dagelijks een terugbelspreekuur.
U kunt tussen 8.00 uur en 11.00 uur om telefonisch overleg met uw huisarts vragen. De praktijkassistente noteert uw telefoonnummer en de huisarts belt u zelf terug. Het gaat hier met nadruk om korte vragen en het bespreken van uitslagen van onderzoek.
In het algemeen vinden we het moeilijk uw gezondheid telefonisch te beoordelen. Het kan daarom soms nodig zijn alsnog een afspraak voor het spreekuur te maken.