NIEUWS 
HUISARTSENCENTRUM DE COLVENIER

MijnGezondheid.net

Om u nog beter van dienst te zijn biedt het Huisartsencentrum u een beveiligd patiëntenportaal aan. U kunt op dit portaal 24 uur per dag online een afspraak maken of een e-consult aanvragen met uw huisarts. Tevens heeft u inzage in uw medisch dossier. Indien u gebruik wilt maken van dit portaal dan moet u zich eerst aanmelden bij het Huisartsencentrum. Voor nadere informatie en aanmelden zie de onderstaande demo en op deze website paragraaf mijngezondheid.net. 

>

Afwezigheid huisartsen 2015

Het Huisartsencentrum is, met uitzondering van de weekenden en de feestdagen, het gehele jaar geopend, bij afwezigheid van uw eigen huisarts wordt u geholpen door de dan aanwezige huisarts(en).

Huisarts in opleiding

In de huisartsenpraktijk van mevrouw C.W.Bouman en mevrouw I.C.Joziasse is mevrouw G.Vos in opleiding tot huisarts. Zij is afgestudeerd arts en behandelt zelfstandig patiënten. De opleiding tot huisarts vindt plaats in samenwerking met het Erasmus MC. Ten behoeve van deze opleiding worden soms video-opnames gemaakt. Dit gebeurt alleen na uw toestemming. De opnames worden alleen binnen de opleiding besproken. Zij worden na bespreking gewist.

Toestemming uitwisselen medische gegevens

In december 2013 heeft elke ingeschreven patiënt van 16 jaar en ouder een schriftelijk verzoek ontvangen om wel of geen toestemming te verlenen voor het uitwisselen van zijn medische gegevens. Indien u nog niet gereageerd heeft gaarne alsnog uw reactie via e-mail, telefoon, per brief of mondeling. Voor nadere informatie : www.vzvz.nl